Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer till Högbo Julmarknad 17 dec!

2017-11-11 12:16
Visst ställer ni upp på årets viktigaste aktivitet :)
  • Uppdaterad: 2017-11-11 12:48

OK Hammaren behöver funktionärer till Julmarknaden i Högbo!

Varje år arrangerar OK Hammaren Julmarknaden i Högbo och det är en mycket viktig aktivitet för klubbens verksamhet. Vi ber därför att ni medlemmar hjälper till så att det blir en bra Julmarknad för våra besökare och för alla i OK Hammaren som deltar på marknaden.

Anmäl er till Funktionärsgeneralen Lena Ahnlen

Ju tidigare ni gör detta, desto större chans är det att ni kan styra uppgifter och arbetstider. Kontakta Lena via e-post This is a mailto link eller 070-2436063

 

Undanplock av Julmarknaden

Redan inför själva Julmarknaden vill vi påminna att det även är ett arbete att plocka undan allt material efter det att själva julmarknaden är slutförd. Vi ber därför alla som är på plats att tänka på det så att ni inte försvinner hem så fort ert pass är slut. Hjälps vi åt med att återställa allt så går det fort. 
Inför arbetet med undanplock så samlas vi vid Brukskontoret så kan arbetet fördelas ut. Om ni inte vet vad ni ska göra så kontaktar ni dom som är ansvariga för respektive del. Ett arbete som vi vet redan nu behöver lite extra hjälp är arbetet med att plocka undan material i markaståndet.

Tack på förhand!
OK Hammaren

Skribent: Magnus Flodman
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Hammaren - Orientering
Hans Hiertasväg 12
81192 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026-242105
E-post: This is a mailto link

Se all info