Hoppa till sidans innehåll

God Jul och Gott Nytt År önskar OK Hammaren!

19 DEC 2018 00:54
Helt otroligt vad mycket vi gjort under denna säsong! Häng med!
  • Uppdaterad: 19 DEC 2018 00:54

Vad minns ni av 2018 om ni tänker tillbaka?

Mitt minne blir lite oklart, men det kan nog lätt bli så när man ser tillbaka och ser hur otroligt många aktiviteter som vi gjort under 2018. Inte undra på att året gick fort, för det blir ju så när man har roligt! :)

Hela året har varit fantastiskt och vädret gjorde ju att allt gick så otroligt lätt! Kommer ni ihåg den härliga grönskan i Penger när vi arrangerade Hammarslaget. Då kändes det bra att vara orienterare. O-Ringen i Örnsköldsvik blev ju efter den inledande stormen en fantastisk vecka! Hoppas ni inte "bommade" att bada från de underbara klipporna vid Skeppsmalen norr om Ö-vik. Då gjorde det ju inget alls att man bommade med 50 minuter på de två inledande etapperna :) (Kolla på Livelox H45 dag 2, den som kommer sist ut från kontroll 1 är undertecknad...).  Det härliga 2018 fortsatte sedan på samma sätt.Tänk bara vad vi gjort under hösten, och nu i november har det nästan varit mer att orientera på än tidigare  under året. Fantastiskt!

Någon omvälvande sak hände också: Jocke Ingelsson avböjde ordförandeskapet efter bara 15 år :) 
Efter så lång tid har man verkligen rätt att göra det och det är nog ingen annan än Jocke som kommer att orka med det. För både som orienterare och som ordförande har Jocke haft en otrolig uthållighet! Stort tack för 15 fina år Jocke och grattis till det nya jobbet på SOFT!

Till alla medlemmar i OK Hammaren vill jag skicka ett stort tack för att ni engagerar er i verksamheten och hjälper till med allt som behöver göras. Utan det engagemanget så vore det inte lika kul. En del gånger kan det säkert till och med bli lite för mycket av det goda. Men ju mer vi hjälps åt, desto mer orkar vi och desto roligare får vi. Så ni som kanske inte är riktigt lika aktiva, var inte blyga utan räck upp handen och fråga vad ni kan hjälpa till med, ni riskerar bara att få roligt :)
Det är så vi gör en bra förening ännu bättre!

Vi ska även skicka en varm och innerligt hjärtlig hälsning till alla andra orienterare i Gästrikland. Även om vi är olika klubbar så känns det som vi hör till samma härliga familj, och utan er så skulle året inte alls varit lika trevligt. Det är vi alla som lyfter orienteringen tillsammans! Vi behåller den trevliga gemenskapen till nästa år tycker jag, fast ännu bättre naturligtvis :) Så stort tack till alla orienterare i Gästrikland för ett härligt 2018!

Och med det så är det nog bara att knyta ihop säcken på året 2018. Som avslutning tycker jag att ni ska kika igenom filmen om orienteringssäsongen 2018. Enjoy!

God Jul och ett riktigt Gott Nytt år önskar OK Hammaren!

 

Skribent: Magnus Flodman
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
OK Hammaren - Orientering
Hans Hiertasväg 17
81192 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026-242105
E-post: This is a mailto link

Se all info