Hoppa till sidans innehåll

Hittaut-träff för OKH-medlemmar 20:e och 21:a maj

12 MAJ 2019 22:07
  • Skapad: 12 MAJ 2019 22:07

Premiären för Hittaut Sandviken närmar sig med stormsteg. Hittaut kommer att smygstarta digitalt redan den 14 maj, men drar på allvar igång helgen 18-19 maj då 12 600 papperskartor i A1-format kommer att delas ut till alla hushåll i tätorten Sandviken.

Hittaut kommer att vara helt gratis för användarna och fungerar ungefär som en modern tappning av naturpasset eller trimorienteringen. Nyheterna är att den går att genomföra helt digitalt med sin smartphone och att vi under resans gång kommer att ha utlottningar av priser. En besökt checkpoint är som att investera i en lott till varje dragning. Priserna kommer från några av våra samarbetspartner.

Mot några av våra samarbetspartners har vi även ett åtagande att introducera Hittaut då dessa företag kommer att använda Hittaut som friskvårdsprojekt. Här behöver vi hjälp av er, OK Hammarens medlemmar. 

Hittaut-projektgruppen bjuder härmed in alla medlemmar att visa hur Hittaut fungerar, dels för er egen skull så att ni kan vara delaktig i projektet, samt att vi behöver er hjälp att visa några av våra samarbetspartners hur Hittaut fungerar. Bra att ta med sin smartphone och att man gärna har laddat ner Hittaut-appen innan.

Hittaut kommer att vara en viktig del i OK Hammarens verksamhet framöver. Tack vare Hittaut, och dess samarbetspartners, kommer OK Hammaren kunna hålla klubbens nuvarande kartmaterial aktuellt samt nykartering av flera områden. Ekonomiskt överskott från Hittaut går till ungdomsverkamheten.

Vi samlas vid klubblokalen måndag 20/5 kl 18.00. Vi går igenom lite om Hittaut och hur Hittaut fungerar samt besöker några checkpoints. Vi avslutar med fika tillsammans med ungdomarna som kör ungdomsträning från 17.30. Vi är klara till 19.00.

För er som inte kan på måndag kör vi ett uppsamlingsheat på tisdagen 21/5 kl 18.00.

Varmt välkomna!

/Hittaut-gruppen (Björn, Kent, Sture N, Andreas, Jocke och Jonas I)

Bilden kan innehålla: träd, himmel, växt, utomhus och natur

Skribent: Björn Ljunggren
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
OK Hammaren - Orientering
Hans Hiertasväg 17
81192 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026242105
E-post: This is a mailto link

Se all info