Hoppa till sidans innehåll

Hjälpa till med sponsring för HITTAUT

11 FEB 2019 18:21
Vi i Hittaut-gruppen behöver din hjälp!!! Vet du ett företag som kan tänkas vara intresserad att sponsra Hittaut?
  • Uppdaterad: 11 FEB 2019 18:21

Hej,

Hittaut är ett av Sveriges största friskvårdsaktiviteter som redan idag drivs med framgång på över 20 orter i Sverige. Karta och modern teknik står i fokus och målet är att locka fler människor att hitta ut i sin närmiljö och upptäcka ett nytt roligt sätt att motionera på. 2018 aktiverades över 60 000 deltagare som tillsammans gick, sprang och cyklade 25 varv runt jorden. Läs mer här https://www.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/hittaut-for-arrangorer/

 

OK Hammaren starta hittaut Sandviken i vår. Vi kommer att behöva hjälp med olika aktiviteter kring detta. Det som är mest aktuellt just nu är att skaffa sponsorer/partners för att säkra ekonomin för projektet. Vi kommer att trycka upp en stadskarta i stort format som delas ut till alla hushåll i staden. Vi tror att många företag är positiva till just friskvårdsinslaget i hittaut och att det därför går lätt att sälja olika partnererbjudanden till dem.

 

Om du jobbar på ett företag eller har kontakter på företag som du tror kan vara intresserade av att stödja vårt hittaut-projekt skall du komma till klubbis måndagen 18 februari  kl 17.30 eller genast kontakta Sture Nilsson som samordnar sponsorsjakten.  Sturen49(at)gmail.com , Tel 073 0465942. 

Viktigt är att all kontakt med potentiella sponsorer samordnas av Sture Nilsson och Joakim Ingelsson. Avstämning med Sture eller Jocke ska alltid göras innan man pratar med något företag för att undvika dubbelarbete bl.a.

Skribent: Björn Ljunggren
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
OK Hammaren - Orientering
Hans Hiertasväg 17
81192 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026242105
E-post: This is a mailto link

Se all info