Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan til DM-läger

04 AUG 2019 21:03
Nu är det äntligen dags för årets DM-läger (Pizzaläger!) Här kommer lite information
  • Uppdaterad: 04 AUG 2019 21:03

Program: Lördag  - Medel DM  + Kvällsaktivitet

                Söndag - Stafett DM / Alt Öppna banor

 Samling:  Ute på tävlingen när ni har sprungit medel DM på lördag. OBS! Det kommer inte finnas dusch ute på tävlingen, så ta med torrt ombyte så att ni håller er torra och varma efter det att ni har sprungit. Det finns duschar på Fyren i Norrsundet där vi ska bo, så ni kan duscha där när vi kommer dit.

 Boende: Hårt underlag på Fyren i Norrsundet. (Luftmadrass/ Sovsäck)

 Mat:  Det ni behöver ta med er är egen lunch till lördagen, godis/frukt/snacks till lördag kväll om ni vill ha det, samt om ni vill ha med något att äta ute på tävlingen på söndagen. Vi kommer fixa pizza till lördag kväll samt frukost till på söndag.

 Transport: Föräldrar ansvarar för skjuts ut till tävlingen på lördag morgon, till och från Fyren på lördag eftermiddag och söndag morgon samt hem efter söndagens tävling. Hör av er om ni har problem med transport. Om ni föräldrar har möjlighet att komma lite tidigare när ni hämtar upp era barn/ungdomar på söndag morgon och kan hjälpa oss när vi städar ur Fyren innan vi åker ut till tävlingen, är vi väldigt tacksamma. Då hinner vi ut till tävlingen i god tid och kan hjälpa våra barn/ungdomar med stafetterna.

Anmälan till lägret via Eventor senast 1 Sept.

 

 Har ni några funderingar:

Camilla Nöjd 070-1801111

Skribent: Camilla Nöjd
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
OK Hammaren - Orientering
Hans Hiertasväg 17
81192 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026242105
E-post: This is a mailto link

Se all info