Hoppa till sidans innehåll

Information från Styrelsen i OK Hammaren - Uppdaterad med länk till parkeringsuppdragen 2019

05 JUN 2019 14:21
Information från styrelsen - Våren 2019
  • Uppdaterad: 05 JUN 2019 14:21

Hej, styrelsen här!

Nu är våren ”över” och sommaren är här.
Som ni kanske vet eller har hört så är OK Hammaren i ett förändringsläge där vi väljer att avsluta driften av kiosken. Det får följder av att vi bla. inte behöver sitta i kiosken på kvällar och helger längre, men det innebär också att den vinsten som kiosken har gett oss kommer vi bli utan.

På årsmötet så beslutades det att vi skulle gå vidare med kioskavyttringen och det är det som vi arbetar med intensivt med just nu.
I dagarna kommer vi att teckna ett nytt avtal med Högbo Bruk AB. Högbo Bruk AB kommer att ta över driften av kiosken och bastun i Högbo Bruk och driva den vidare.

Det innebär att vi kommer att hyra ”Klubbis” när vi skall vara där under våra träningar framöver.

Vi har i vårt avtal skrivit in att under måndags och onsdagskvällarna mellan 17.00-20.00 får vi vara på ”Klubbis” och bedriva träning. Ansvariga ledare för aktiviteten kommer också att få duscha och byta om precis som tidigare.

Men skall andra vuxna som är med på träningen duscha, så måste de betala avgiften på 40kr.

I avtalet står också att vi hyr förrådslokaler i Högbo där vi kan förvara våra saker och skriva ut kartor etc.

Hur får vi då in pengar för att driva OK Hammaren vidare?

Ett sätt är att bedriva tävlingar, som vi är bra på! Så styrelsen vill passa på att tacka alla medlemmar och funktionärer som var med på båda Hammarslaget-tävlingarna i Järbo före och under 1 maj.

Ett annat sätt är HittaUt som precis har startat och som verkar bli en succé!

I avtalet står också att OK Hammaren kommer fortsättningsvis att ha ansvaret för parkeringarna under sista april, midsommarafton och Högbodagen i augusti. Dessa parkeringsåtaganden ger mycket pengar till klubben per arbetstimme och insats, så det är av största vikt att vi alla hjälps åt att arbeta på dessa evenemang där vi som klubb kan tjäna pengar till bl.a. våra startavgifter. Det måste gå att lösa med frivilliga krafter, för ingen i styrelsen vill eller önskar att dessa parkeringsuppdrag skall tvingas ut på oss medlemmar, utan vi önskar att vi ALLA medlemmar hjälps åt att dra in pengar till klubben.

För om vi inte kan ha hand om dessa parkeringar så måste vi börja att ta betalt för startavgifter/tävlingskostnader, lägeravgifter, träningsavgifter och dessutom höja vår låga medlemsavgift.

Det kommer inom en vecka att komma ut ett frågeformulär vilka/vilken parkering du vill hjälpa till på.

Dessa parkeringsuppdrag är en stor och tung post att fylla som styrelse, så vi önskar med alla våra hjärtan att vi alla hjälps åt att driva klubben framåt. Tar inte vi dessa parkeringsuppdrag så mister vi allt som vi byggt upp, så boka upp er i kalendern, antingen midsommarafton på eftermiddagen (Ni hinner både fika och dansa runt midsommarstången i Högbo precis som alla andra) eller Högbodagen i mitten av augusti.

Nu ser vi fram emot en fin sommar med mycket sol, härliga träningar och tävlingar med efterföljande bad.

 

Länk till formuläret: 

Hälsningar Styrelsen i OK Hammaren

 

Skribent: Stellan Täck
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
OK Hammaren - Orientering
Hans Hiertasväg 17
81192 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026242105
E-post: This is a mailto link

Se all info