Hoppa till sidans innehåll

OK Hammaren söker ny ordförande!

2018-01-14 18:36
Vem är redo att ta över? Hoppas det finns många! :)
  • Uppdaterad: 2018-01-14 18:36

OK Hammaren söker ny ordförande!

Jocke Ingelsson har nu suttit som ordförande i 15 år och gjort ett fantastiskt arbete under dessa år! Nu känner han att nya krafter behöver ta över för att föra föreningen in i framtiden. Valberedningen, bestående av Anders Johansson, Åsa Skoog och Magnus Palmberg har därför påbörjat arbetet (gäller för alla poster för den delen som ska förnyas till kommande årsmöte). 

Alla ni som kan tänka er att ta ett pass på diverse poster i föreningen, ta kontakt med Valberedningen!

För så är det. I en förening så är det inte bara träningar utan det behövs ett administrativt arbete bakom för att få en förening att fungera. Är vi många som hjälps åt så blir det inte betungande utan tvärtom riktigt roligt och nåågot som ger energi tilllivet i övrigt. Valberedningen hoppas därför på ett "lätt" arbete så att ni som kan tänka er att göra en insats tar kontakt själva. Ordförandeposten är den som nog behöver landa först men sedan går det förhoppningsvis lättare. Ni som vill ha kontakt använd OK Hammarens epostadress This is a mailto link och "Till Valberedningen" i ämnesfältet.

Behöver en ordförande sitta i 15 år?

Absolut inte! Det optimala är förmdligen kortare mandatperioder men det väljer naturligtvis man själv. Kortare perioder gör att arbetet hela tiden känns roligt. Och tycker man att det är väldigt kul så kan man återkomma under en senare mandatperiod och göra annat imellan.

Varmt välkommen önskar vi redan nu OK Hammarens nästa ordförande! :)

PS Jocke, vi gör en ordentlig avtackning till dig längre fram :) DS

 

Skribent: Magnus Flodman
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Hammaren - Orientering
Hans Hiertasväg 12
81192 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026-242105
E-post: This is a mailto link

Se all info