Hoppa till sidans innehåll

Sammanfattning Hammarslaget 2018 i Penger!

2018-05-31 08:57
Några ord från vår duktige tävlingsledare Börje! :)
  • Uppdaterad: 2018-06-01 08:23

Hammarslaget 2018 i Penger

Då var det dags att göra bokslut för årets Hammarslag som alltså gick av stapeln lördagen den 19/5 långt ute i den fantastiska vildmarksskogen i Penger. Hörde många uppskattande ord om banor och terräng och inte minst att det var trevligt med ett riktigt Skogs-TC, för en gångs skull. Vi hade också, som vanligt, lite flyt med vädergudarna. Först smälte de enorma snömängderna bort och sedan hade vi också en riktigt härlig sommardag den 19 Maj!

Ett orienteringsarrangemang blir dock inte bra av sig självt!

Det krävs stora funktionärsinstaser för att få allt att funka och som vanligt så gör ni alla fantastiska insatser under allt förberedelsearbete, under själva tävlingen förstås men också vid rivning och återställning. Om någon vecka så kommer det väl möjligen att finnas någon ny, otydlig stig kvar i terrängen men annars så är det nog tillbaka till den totala vildmarkskänslan igen.

Totalt så hade vi 474 personer anmälda till tävlingen (inkl. Öppna klasser) och 449 startande. Med tanke på att anmälningstaket var satt till 500 personer så får väl det ses som klart godkänt!

Hoppas nu bara att vi kommer att kunna utnyttja den här kartan igen för både träning (OKH o. OLGY) och framtida tävlingar. Det är den värd!

 Stort Tack!

Tävlingsledare/Börje Ahnlén

Hälsning från tävlingsledaren!

Skribent: Magnus Flodman
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Hammaren - Orientering
Hans Hiertasväg 12
81192 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026-242105
E-post: This is a mailto link

Se all info