Foto: Familjen Flodman

Julhälsning till alla

2011-12-14 21:46
Ho Ho Ho! Julmarknaden i Högbo markerade att orienteringsåret definitivt är över för i år.
  • Uppdaterad: 2016-06-08 02:44

Nu när det lackar mot jul och nyår är det på sin plats att tänka tillbaka lite på säsongen som varit. Det har varit en stor aktivitet i klubben över hela säsongen vilket inte minst har synts på träningarna som varit väldigt välbesökta och uppskattade. Dessutom har det varit en hel del andra aktiviteter också som träningsläger, tävlingsarrangemang, många medlemmar deltog på O-ringen och 25-manna. Allt detta har fungerat otroligt bra tack vare allt ideellt arbete och engagemang bland klubbens medlemmar. Vi i styrelsen vill därför rikta ett stort tack till alla föräldrar, ledare, torsdagsgruppen, funktionärer och medlemmar som hjälpt till att göra denna säsong så bra. Ett litet extra tack till Lena i klubbis för stödet under året.

Stort tack allesammans!

Nu blir det, kanske inte vila men åtminstone någon annan aktivitet under vintern. Sedan ser vi fram emot ett 2012 med ännu fler aktiviteter och stora händelser! I maj är det EM i orientering i Falun och där kommer det även att vara publiktävlingar som kommer att bli roliga att prova på, O-ringen i Halmstad där vi hoppas på soliga dagar så man kan utnyttja Tylösand, 25-manna där vi borde satsa på ett helt eget lag och sedan alla andra tävlingar i regionen. Årsmötet för klubben i mars månad är också något som vi kan slå ett slag för dit alla medlemmar är varmt välkomna.

Sist och störst 2012, SM i orientering i Gästrikland där OK Hammaren står som huvudansvarig för Lång-SM 15-16 september. Här ber vi alla medlemmar redan nu att boka in dessa datum och även helgen innan (och även kanske några tillfällen redan innan dess). Det här är ett riktigt stort arrangemang och OK Hammarens medlemmar behöver inte tveka: Klubben behöver er hjälp med att kunna genomföra detta. Så sätt en riktigt fet markering i kalendern vid dessa datum och förbered er på några härliga dagar i Lumsheden!

Så med detta sagt är det dags att börja griljera julskinkan och slå in lite julklappar. Så sätt på ljudet, luta er tillbaka och njut av året om gått.....

Orieneringsåret 2011

GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!

Styrelsen OK Hammaren

Skribent: Magnus Flodman