Hoppa till sidans innehåll

Anmälan öppnad!

15 JAN 2018 15:44
Nu öppnar Högbo Multi 2018 för anmälan och inbjudan ligger ute!
  • Skapad: 15 JAN 2018 15:44

Inbjudan och anmälningslänk hittas på respektive plats under Tävlingen - Högbo Multi i vänstermenyn. 

 

I samband med detta kan meddelas också att årets upplaga av Högbo Multi kommer att ingå i Svenska Multisportcupen som deltävling 3 av 7. Mycket roligt säger vi och hoppas att det ska ge en extra krydda till tävlingen och till de deltagande lagen! 

Till årets upplaga kommer det dessutom att erbjudas två nya klasser. En ungdomsklass för deltagare upp till och med 16 år samt en motionsklass. Båda dessa kommer ha ca halva segrartiden mot ordinarie klasser, d.v.s ca 1,5h men ändå givetvis bjuda samma typer av moment och utmanande banor! 

Vi vill välkomna alla multisportintresserade ungdomar att komma och testa på denna härliga sport och även erbjuda motionärerna, som tycker att ordinarie klasserna bjuder på lite för många timmars slit, en fin möjlighet at vara med och köra! 

 

Via Svenska Multisportcupen kommer det i år även finnas möjlighet att hyra acron-kanoter (begränsat och först till kvarn), utöver de klassiska kanoterna från Äventyrarna i Högbo. Detta ska förhoppningsvis jämna ut en del av tidsskillnaderna som kan uppstå under paddlingsmomenten.

 

Även i år kommer det också att finnas möjlighet att direktanmälan sig och köra MTB-O, med en lång och en kort bana, på tävlingskontrollerna från Högbo Multi. Mer info om detta kommer i PM!

 

Andra roliga nyheter kommer även att vara liveresultat direkt i mobilen för den hängivna publiken, större mat/energi utbud på arenan mm. Stay tuned!!

 

Har du inte hittat din Multikamrat än så är det dags att ta tag i detta och anmäla sig till en rolig utmaning, 14e juli, i Högbo!

Skribent: Fredrik Ahnlén
Epost: Adressen Gömd

 

 Högbo Multi Logotyp

Stolt sponsor av Högbo Multi!

  

Postadress:
OK Hammaren - Orientering
Hans Hiertasväg 17
81192 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0706925848
E-post: This is a mailto link

Se all info