Hoppa till sidans innehåll

Enkät till alla medlemmar gällande uppgifter vid tävlingsarrangemang!

07 APR 2014 21:13
Tekniska kommittén ber samtliga medlemmar i OK Hammaren, även våra yngre medlemmar, att ni tar 3 minuter och fyller i denna arrangemangsenkät.
  • Uppdaterad: 24 APR 2014 11:54

Hej!

Att arrangera orienteringstävlingar är en del av OK Hammarens verksamhet för att få en aktiv verksamhet i klubben och i hela regionen. Det är bla genom tävlingarna som våra ungdomar utvecklar sina orienteringskunskaper samtidigt som de, och alla vi andra, får en meningsfull fritid.

För att kunna arrangera en orienteringstävling behövs det alltid diverse funktionärer. Det är viktigt att alla klubbmedlemmar vill och kan hjälpa till när OK Hammaren arrangerar orienteringstävlingar. Att ställa upp som funktionär är ett gemensamt ansvar och något som förväntas av varje medlem. 

För att kunna fördela arbetsuppgifterna vill vi i Tekniska kommittén ge dig en möjlighet att tala vad just du vill göra när vi arrangerar tävlingar. Vi kommer sedan alltid att försöka ta hänsyn till dina önskemål när vi fördelar uppgifterna mellan medlemmarna. Det underlättar också mycket om de ansvariga för tävlingarna vet vad de olika klubbmedlemmarna själva helst vill jobba med.

Vi ber därför snarast möjligen att alla medlemmar, unga som gamla, svara på frågorna i detta  webbformulär (klicka på länken) så har ni underlättat klubbens arbete mycket. Det tar max 3 minuter att lite snabbt gå igenom formuläret.

Länk till webbformuläret

Tack på förhand!
Sture Nilsson,för OKHs tekniska kommitté

 


Skribent: Magnus Flodman
E-post: This is a mailto link

 

Postadress:
OK Hammaren - Orientering
Hans Hiertasväg 17
81192 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0703701371
E-post: This is a mailto link

Se all info