Hoppa till sidans innehåll

Aktivitetshelg  19-20 september

30 AUG 2020 16:04
Då det p.g.a Covid 19 varit dåligt med tävlingar och läger under detta år vill vi istället ordna en aktivitetshelg, så att vi får träffas och göra något skoj ihop, men ändå tänka på att följa de rekommendationer som Folkhäslomyndigheten ger.
  • Uppdaterad: 30 AUG 2020 16:04

Lördagen den 19/9: ordnar Ockelbo en tävling, Kuxaträffen, vilken vi hoppas att så många som möjligt vill vara med på. Då denna tävling är Coronaanpassad så kommer tävlingen att pågå under större delen av lördagen med startgrupper om max 40 personer/ timme. Därför måste var och en anmäla sig till denna tävling själva på Eventor och ansvara för att ta sig dit och hem. Alltså ingen gemensam aktivitet och samling denna dag. Har någon problem med transport, kontakta er ledare så hjälper vi till att ordna med det.
Ni hittar mer info om tävlingen och anmäler er här:
https://eventor.orientering.se/Events/Show/28305. Ju tidigare ni anmäler er ju fler starttider har ni att välja på! Tänk dock på att välja rätt startplats vid anmälan, vilket skiljer sig åt beroende på vilken klass ni springer. Prata med er ledare om ni inte vet vilken startplats som gäller för er.


Söndag 20/9: Denna dag planerar vi en paddelutflykt till Digerön i Öjaren. På Digerön kommer vi ha gemensamma aktiviteter, äta lunch och umgås, innan vi paddlar hemåt igen.

Samling: kl. 09:45 vid bastun i Högbo. Vi beräknar vara åter vid bastun ca. 16:00.


För vilka? Alla från vit till svart grupp är välkomna att vara med


Medtag: Var klädd i tränings/friluftskläder – vi blir ute hela dagen! Ta med något extra varmt överdrag, regnkläder och vattenflaska.

Frågor: Hör av er till Petronella Ivarsson 070 327 23 18, Camilla Nöjd 070 180 11 11 eller någon annan ledare.

Anmälan i Eventor till söndagens aktivitet: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/12769

Skribent: Jonas Ivarsson
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
OK Hammaren - Orientering
Hans Hiertasväg 17
81192 Sandviken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info