Hoppa till sidans innehåll

Jobba med kommunikation...

29 NOV 2020 17:19
Under förra veckans höstmöte diskuterades en del kring kommunikation. Som tidigare beslutats så är det vår hemsida som är huvudkällan, men det finns givetvis även möjlighet att viss information som komplement går ut via mejl eller vår facebook-grupp.
  • Skapad: 29 NOV 2020 17:19

I facebook-gruppen, "OK Hammaren", finns dessutom möjlighet för alla medlemmar att göra egna inlägg, exempelvis från olika arrangemang och träningar, efterlysning av utrustning etc, som inte nödvändigtvis hamnar som officiell information på hemsidan.

Styrelsen jobbar nu på att sammanställa en rad dokument med information om våra olika områden i klubben, bland annat för att det skall vara enklare att se var vi som medlemmar kan vara med och bidra inom klubbens verksamhet.

För att på ett så bra sätt som möjligt göra denna information tillgänglig, och fortsättningsvis bli än bättre inom kommunikationsområdet, söker vi dig som har erfarenhet kring kommunikation på digitala plattformar eller brinner för detta och gärna hjälper till att strukturera hemsidan.

Mejla Stellan Täck.

Skribent: joho
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
OK Hammaren - Orientering
Hans Hiertasväg 17
81192 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0706925848
E-post: This is a mailto link

Se all info